diumenge, 21 de març del 2010

Ulzzangs☆

Publicat per Marina Iglesias~ a 19:57
짱 (jjang) és una paraula coreana que significa "el millor". Ulzzang significa "millor cara" en coreà i la paraula s'utilitza tant en internet com en la vida real. Bàsicament, un ulzzang és algú que té un rostre molt atractiu, però la majoria de la gent s'usa el terme per descriure persones que s'han fet populars pel seu aspecte, sobretot persones coreanes.

La moda ulzzang va començar a Corea del Sud. Molts aspirants ulzzang ja han posat les seues fotografies en diversos llocs web, com els cyworlds esmentats i es pot parlar amb ells mitjançant aquest. Hi ha concursos, tant en línia com en la vida real, per escollir el o la millor ulzzangs. Alguns ulzzangs, no s'ha exposat exclusivament a Internet. Per exemple, alguns han guanyat popularitat a l'escola per ser atractius. No obstant aixó, és veritat que la majoria dels ulzzangs,utilitzen  com a mitjà Internet per compartir les seues fotos.

Molts ulzzangs empren Haduri, que és un programa de càmera web molt popular entre els adolescents a Corea. També es fan fotografies amb càmeres tradicionals o digitals. Alguns fins i tot utilitzen Photoshop per editar les fotos ells mateixos.

 Alguns ulzzangs pot fins s'han convertit en veritables celebritats amb el cant, carreres de modelatge o fent aparicions en dorames. Dos exemples d'aquestos ulzzangs són Goo Hye Sun i Park Han Byul.

Els dos categories zzang més coneguts:

Ulzzang / 얼짱: Basat en la cara. 얼굴 (ŏlgul) significa "cara" en coreà.

Momzzang / 몸짱: Basat en el cos. 몸 (mare) significa "cos" en coreà.

"Ulzzang" amb "zz" és la forma més comú d'escriure aquesta paraula en internet. Variacions sobre aquesta romanització són eoljjang, uhljjang, uljjang...

Deixe unes fotografies d'ulzzangs per a  conèixer-los un poc més:

-Kim Woo Joo:

-Park Boram:

-Min Byung:

-Cha Bo Sung:

0 comentaris on "Ulzzangs☆"

 

カムパネルラ ★ Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez