diumenge, 21 de març del 2010

Genki Rockets!

Publicat per Marina Iglesias~ a 20:22
Genki Rockets (元気ロケッツ) és un grup de música format per una sèrie de membres dels quals es desconeix el nom. La imatge del grup és Lumi, el personatge d'una xica que va nàixer en l'espai l11 de septembre del 2037 i mai ha estat en el nostre món.

La majoria de la gent que està darrere d'aquest projecte de banda musical és un misteri, pero dos coneguts productors que s'encarreguen d'ella són Tetsuya Mizuguchi de Q Entertainment i el músic Kenji Tamai d'Agehasprings Corporation, qui ha treballat pero músic i grups com YUKI, Yuna Ito, Base Ball Bear i TRF.

Tetsuya Mizuguchi,  va ser el co.productor i compositor de la lletra del seu primer single, "Heavenly Star" i va dirigir el vídeo musical, que va aparèixer per primera vegada en el videojoc Lumines II i va ser després emprat per al videojoc de Wii "No More Heroes". Es va començar a vendre per iTunes Store el decembre de 2006 el single, que anava acompanyat de diferents versions, remixes de la cançó fets per diversos artistes com Metalmouse, Hadwaters, Techriders i DJ Sodeyama "Count Down"( "Glorious", "Love", "Space Walk", "Sunrise", "Aurora", "Floating", and "LnM Projekt" remixes). Heavleny Star va ser nominada per a la millor cançó de 2006 en els premis de Spike TV Vide Game. La cançó original, els set remixes i la segona cançó, "Breeze"(la que més m'agrada), van ser llançades al mercat el 4 de juliol de 200. El single va arribar a la possició 24 en les llistes Oricon i es va mantindre durant 15 setmanes. El septembre de 2007, "Breeze" va rebre el seu propi single i videoclip i va ser versionada per una gran quantitat d'artistes.

Genki Rockets també va ser premiada amb el premi de Millor Nou Grup Electr`noc en 2007 per iTunes.

En 2008, el grup va llançar al mercat dos noves cançons. Un mig-tempo amb el nom de "Smile" va ser penjat a iTunes per a ser descarregat el 28 de març de 2008, i la cançó "Start Line", d'influències rock, va ser penjada pera descarregar l'11 de juliol de 2008. "Smile" va ser utilitzada per a l'anunci de Menard Facial Salon.  Poc temps després, es va fer pública la notícia de que aquestes dos cançons, amb tres remixes, anirien incloses en el segon Maxi Single del grup amb la discogràfica Avex Trax.

El 24 de novembre de 2008, va ser publicat durant el Youtube Live Event. Aquest va mostrar una petita secció de temps on Genki Rockets va tocar "Heavenly Star". El grup va emprar un holograma(fet que no havia tingut lloc fins a aquell moment) mitjançant una gran pantalla que ocupava quasi tot l'escenari.

Ara estant en un moment de pausa, per a tornar a llançar nous singles al públic.

Vos deixe dos dels seus vídeos, Heavenly Star y Breeze:




0 comentaris on "Genki Rockets!"

 

カムパネルラ ★ Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez