diumenge, 21 de març del 2010

Jaejoong actuarà en Sunna Ni Narenakute

Publicat per Marina Iglesias~ a 22:20

Primer va ser Jaejoong a "Heaven` s Postman ", després Yunho a" Heading to the Ground ", més tard Junsu a" Mozart ", fa poc Changmin amb" Paradise Meadow " que s'estrenarà en uns dies. I ara Jaejoong novament participa en un dorama, aquesta vegada en el dorama japonès "Sunna Ni Narenakute".

Després d'aparèixer en el projecte  "Heaven` s Postman ", el integrant de TVXQ Jaejoong participa com un dels cinc personatges principals en el proper dorama japonès" Sunna Ni Narenakute "(Difícil demanar disculpes). El 2 de març durant una entrevista amb el diari de Asian Economy va fer pública la seua aparició en el dorama de Fuji TV.

El dorama es centra en  Twitter. No és broma. Tracta sobre la història de cinc joves que es coneixen a Shibuya, Tòquio i es mantenen en contacte a través d'aquesta popular xarxa social. Fins ara és tot el que se sap de la història, esperem que aviat ens revelen més detalls.

Aquest dorama va ser escrit per, Eriko Kitagawa (molt amiga de Jaejoong) que també va escriure la pel·lícula "Heaven` s Postman " així doncs, treballaran junts altra vegada. El dorama ha cridat molt l'atenció ja que molts excel·lents actors s'uniran a Jaejoong, entre aquests es troben alguns dels millors actors del Japó Eita, Ueno Juti (que va eixir en "Nodame Cantabile"), Tamayama Tetsuji i Seki Megumi.

0 comentaris on "Jaejoong actuarà en Sunna Ni Narenakute"

 

カムパネルラ ★ Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez