diumenge, 21 de març del 2010

Jae-Bum i 2PM

Publicat per Marina Iglesias~ a 21:54
És sorprenent com un comentari deixat a una xarxa social (MySpace) pot provocar tant de moviment i expectació.

Sembla que el líder de 2 PM, Jae-Bum, no va poder suportar la gran quantitat de comentaris negatius dels internautes i ha fet públic que abandona 2PM. Jae-bum ja ha notificat a JYP Entertainment sobre la seua decisió de renunciar a  2PM i fer declaracions oficials en l'actualitat en la pàgina web de  2 PM. A les 12 hores, Jae-bum va anunciar la seua decisió al seu blog:

    "Demane disculpes per acomiadar-me d'aquesta manera. Només puc demanar disculpes a tots, especialment a tots els meus fans que m'han donat tant d'amor. Renunciaré oficialment a 2pm, en hui. Ho senc, membres de 2PM, ho senc molt  per no ser capaç de donar-vos força i deixar-vos una càrrega tan pesada sobre les vostres espatlles. No obstant això, demane i espere que tothom done suport al grup."

Un representant de JYP ha confirmat que la renúncia de Jae-bum del grup és veritat. Jae-bum tornarà amb la seua família a Seattle de moment i el futur de Jae-bum se seguirà discutint de moment.

Els internautes han portat les coses massa lluny aquesta vegada. Han criticat una declaració de Jae-Bum sobre quan tenia tres-quatre anys, quan era jove i tenia dificultats per adaptar-se a Corea e. Jo personalment, espere que els fans de 2 PM s'unisquen les mans i treballen junts . És realment trist haver de perdre un artista amb talent per un parell de frases del seu MySpace.

Per poder continuar en contacte amb els seus fans, Jae-Bum ha fet un usuari al Youtube. Ja té una gran quantitat de subscriptors i ha carregat un vídeo:


0 comentaris on "Jae-Bum i 2PM"

 

カムパネルラ ★ Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez