diumenge, 21 de març del 2010

Torna el grup de J-Pop News!

Publicat per Marina Iglesias~ a 21:10
Així és, des de l'any passat el grup News havia detingut els seus treballs conjuntament i la discogràfica s'havia centrat en les activitats del subgrup "Tegomass", amb noves cançons, concerts, entrevistes i més actes públics. Vam tornar a saber dels sis quan es van publicar els diferents singles de cada membre, però des de la cançó Koi no Abo no havien fet un treball entre tots.

Així doncs, tornen ara amb Sakura Girl, una cançó que recorda a l'estil més actual de les cançons d'Arashi, un estil més personal, senzill, més tranquil i amb una història més complexa. Han fet un bon treball tant en veus com en el vídeo que encara que no és molt recarregat, agrada per la seua història. Si parlem de l'estilisme, podem veure a tots amb imatges més canviades, sobre tot Shige i Yamapi.

Si voleu comprar el single, hi ha dues versions:

NEWS/Sakura Girl[Edició limitada]
952 yen US$10/90.76
Descripció: Single llançat per NEWS. Inclou tres cançons i la versió a capella de Sakura Girl. La edició limitada inclou, a més, un xicotet llibre amb fotografies. També inclou un nombre ID per descarregar el videoclip al teu mòbil (no obstant això, no més és compatible en mòbils del Japó)
Edició Limitada
****************************************


NEWS/Sakura Girl[Edició Normal] 
952 yen US$10/90.76 
Descripció: Inclou tres cançons i la versió a capella de Sakura Girl. La edició limitada inclou, a més, un xicotet llibre amb fotografies
Edició Normal
Ací teniu el videoclip amb traducció al castellà:

0 comentaris on "Torna el grup de J-Pop News!"

 

カムパネルラ ★ Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez