diumenge, 21 de març del 2010

Cyworld~

Publicat per Marina Iglesias~ a 19:38
Cyworld (abreviatura de Cyber World) és una xarxa social coreana que ofereix als usuaris la possibilitat d'obrir un diari personal on escriure les seues vivències, publicar fotografies, vídeos, els seus pensaments mitjançant una senzilla i atractiva web. A més, els usuaris poden crear el seu personatge virtual en forma de ninot i decorar la seua habitació.
Fins fa poc, no més s'utilitzava Cyworld en corea (tant gent normal con personalitats conegudes com cantants o ulzzangs). Cyworld és un mitjà d'unió entre les estrelles coreanes i els seus seguidors. De fet, moltes de les fotografies que es veuen a internet dels ídols coreans, estan fetes per ells mateixos (això es coneix com sel-ca, de self-camara, càmera d'un mateix). En l'actualitat, Cyworld, s'ha portat fins la Xina, el Japó, part de la resta d'Àsia i els Estats Units.

En el nostre país, no podem emprar Cyworld coreà, ja que no més poden accedir aquelles persones que tinguen un nombre de la seguretat social sud-coreana per poder registrarte. No obstant aixó, pots crear un Cyworld americà, que té un mecanisme molt paregut. Encara així, no es pot interactuar amb els Cyworld coreans. Per a crear un Cyworld americà, hem d'anar la pàgina web "us.cyworld.com".
No existeixen diferències molt destacables entre el Cyworld coreà i l'americà. No obstant això, el format de la lletra, en la versió americana es més occidentalitzat. També són diferents els escenaris, accesoris, skins etc que podem comprar per al nostre ninot virtual.

Per a comprar en Cyworld, necessites acorns. Al registrar el compte, tens 30 acorns, per comprar coses. La tenda de la pàgina és molt simple, per lo que és fàcil d'utilitzar, no obstant això, dóna problemes de vegades perquè tarda molt en carregar la configuració. Si vols comprar més acorns necessites comprar-los mitjançant Paypal.

El fet que diferencia a Cyworld d'altres blogs, és que aquest et permet carregar fotografies, vídeos, fer dibuixos, tot d'una forma intuitiva. A més, el fet de poder personalitzar el teu espai, el fa més especial. A més, et permet relacionar-te amb gent asiàtica, ja que el 90% dels usuaris són asiàtics. Així doncs, si saps anglès, i vols conèixer gent d'Àsia, es la teua oportunitat!

Podeu veure com és un Cyworld, aquest és d'Eunhyuk, el meu cantant preferit, de Super Junior:

0 comentaris on "Cyworld~"

 

カムパネルラ ★ Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez