dijous, 17 de juny del 2010

Natsuki Takaya

Publicat per Marina Iglesias~ a 23:41

Aquesta mangaka debutà el 1991 amb una història curta de 17 pàgines, Sickly Boy wa Hi ni Yamai, publicada per l'editorial Hakusensha en Hana to Yume.

Amb el temps, el seu estil va anar madurant i millorant amb altres còmics breus: Born Free (1992), Knocking on the Wall (1992), Ding Dong (1993), Voice of Mine (1993) i Double Flower (1993). El 1994 va publicar el seu primer còmic llarg, Geneimusô (Somni fantasma) que tot i que estava previst que només fóra d'un tom, va allargar-se a cinc. Les seues següents obres van ser Midori no Saida, Tsubasa wo Motsu Mono (Homes amb ales), Ankoku Hime (La Princesa de la foscor) i  Boku Gautau to, Kimi wa Warau Kara (Quan jo canto, et riu), un conjunt d'històries curtes.

 
El 1997 apareix en Hana to Yume la seva creació de més èxit, Fruits Basket, de la qual vam parlar en aquest blog. Convertida en la sèrie estrella de Hana to Yume i considerada com una innovadora aportació dins del shoujo, Fruits Basket va ser premiat amb el 25è Kodansha Manga Award al millor Shôjo manga. 


En el 2000 es va portar a l'anime amb 26 episodis , produïts per Studio DEEN.
Aquesta dibuixant de manga es caracteritza per les seues anomenades "xarrades lliures" en què l'autora comparteix les seues opinions, auto crítiques, sentiments, etc.


Ara en Espanya s'està publicant la seua sèrie Hoshi wa Utau.

0 comentaris on "Natsuki Takaya"

 

カムパネルラ ★ Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez