dijous, 17 de juny del 2010

Hangeng i la demanda de la SM Entertainment

Publicat per Marina Iglesias~ a 22:58
La SM Entertainment ha recordat públicament a Hangeng, el membre xinès de Super Junior, que encara està sota contracte amb l'agència i que totes les seues activitats han de tenir la seva aprovació.

Recordem que Hangeng va presentar una demanda en contra de l'agència el desembre passat, per posar fi al seu contracte d'exclusivitat, perjudicial per a la seua llibertat i privacitat.
 

Hangeng, després de presentar la demanda, va sortir de Corea del Sud per anar a viure al seu país natal, Xina. Fins ara,  ha estat treballant en la seua carrera en solitari.

Aquestes declaracions de la SM Entertainment es fan com a resposta a les diverses activitats que Hangeng ha estat fent en els últims mesos incloent aparicions en televisió.

Recentment, Hangeng i el cantant xinès Zhou BiChang van gravar la cançó oficial dels Jocs Asiàtics que se celebraran a Guangzhoual novembre. La cançó ha obtingut grans èxits en les llistes de vendes xineses.
A més, Hangeng està a de per llançar el seu propi àlbum.
 

En un article en una web xinesa, Hangeng va parlar de la demanda:

"A Corea, el fet de què els artistes posen fi als seus contractes és molt comú. Si aquest artista és un artista en solitari, és més senzilla la dimissió, però és més complexa si aquest artista es troba en un grup, ja que ell o ella no només haurà de fer front a l'empresa, sinó també als aficionats i els membres que integren el grup".
 

A més de cantar, Hangen va dir que està interessat en fer pel lícules i el seu somni és actuar amb el seu ídol Jackie Chan.

Espere que tinga una bona carrera en solitari!

0 comentaris on "Hangeng i la demanda de la SM Entertainment"

 

カムパネルラ ★ Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez