dimecres, 3 de febrer del 2010

Com canviar la plantilla?

Publicat per Marina Iglesias~ a 16:52
Bona vesprada! Torne al blog després d'uns dies. Disculpeu-me, però he estat estudiant per a diversos exàmens, la vida d'estudiant es una mica complicada!

En aquesta entrada explicaré com descarregar i canviar la plantilla del nostre blog mitjançant imatges:

1-En un primer lloc, hem de buscar pàgines amb plantilles per al nostre blog. Com que si fiquem "plantilles/plantillas  blogger" no eixiran gaire resultats, serà millor si fiquem "blogger templates" (en anglès). La primera web que apareixerà a la següent imatge és de les millors webs que he trobat:


 

2-Entrem a la web i observem que podem escollir tot tipus de plantilles: amb una columna, dos columnes, tres i amb diferents temes:




3-Escollim per exemple plantilles amb dos columnes i tenim diverses plantilles:

4- Fem click sobre la plantilla que ens agrade, i anirem a aquesta pantalla:

Si volem veure una visualització prèvia de la plantilla fem click sobre Live Demo.

5-Arribarem a la visualització prèvia de la plantilla. Si volem descarregar-la finalment, farem click damunt de "Download" i començarà a descarregar:
 
6. Una vegada descarregada la plantilla, podem observar que està en un arxiu d'extensió .zip o .rar. Per poder agafar la plantilla, fem doble click sobre l'arxiu .zip/.rar, s'obrirà una finestra amb el nom d'una carpeta i en el seu interior estarà l'arxiu .xml, l'extensió de la plantilla:


7-Per poder pujar la plantilla al blog necessitarem extraure l'arxiu. Per això, farem click sobre ell i sense soltar-ho l'arrossegarem a l'escriptori o a una carpeta:

8-Ara hem de pujar la plantilla al blog. Per això el primer que hem de fer es anar a la secció de "Format":

9-Per pujar la plantilla farem click en "Examinar...", seleccionant la nostra plantilla que estarà en l'escriptori i finalment en "Carrega" i desarem els canvis:

10. Finalment, podrem observar com ha quedar la nostra plantilla!


Espere que siga d'ajuda aquest tutorial. Algunes plantilles donen alguns problemes, i algunes estan en anglès (però es poden modificar els títols de les seccions, així que no us preocupeu).

Bye-Byeee~!

0 comentaris on "Com canviar la plantilla?"

 

カムパネルラ ★ Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez