dimecres, 10 de febrer del 2010

Super Junior tindrà nou disc, [Entrevista a Tailàndia]

Publicat per Marina Iglesias~ a 20:58
Així és, el grup coreà Super Junior, que en 2009 canvià el seu estil una mica més infantil a un més seriòs y sexy per així dir-ho amb el seu single Sorry Sorry, un èxit que va arribar a la zona més alta de les llistes de música la primavera passada pareix llançaran un nou disc i tornaran a estar junts els 13 després d'uns mesos treballant cada membre en els seus projectes individuals.


Els membres Leeteuk, Shindong, Siwon, Eunhyuk i Donghae van viatjar a Tailàndia fa unes setmanes per a fer una aparició en els KPN Awards, un programa similar a American Idol però coreà. Durant aquesta aparició, els membres van ser entrevistats i van parlar de les seues experiències en el país. No obstant això el moment més interessant de l'entrevista arribà quan Leeteuk va dir que llançarien un quart disc aviat, en el que ja estaven treballant els membres i que esperen llançar aquest any.

Super Junior tornarà a Tailàndia per a presenciar el Bangkok Motor Show, del 16 de març fins al 6 d'abril, a la millor ja hi ha nou disc en aquestos mesos!

Si voleu veure el moment de la declaració, deixe un vídeo (està en anglès, així que si no enteneu alguna cosa, pregunteu).




Bye-Bye~

0 comentaris on "Super Junior tindrà nou disc, [Entrevista a Tailàndia]"

 

カムパネルラ ★ Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez