dijous, 23 de setembre del 2010

Nico Nico Douga

Publicat per Marina Iglesias~ a 23:50
Pot ser hagueu escoltat parlar d'aquesta pàgina web si vos agrada la música japonesa o simplement el Japó. Com que no tots la coneixeu, hui parlaré d'ella.



·Què és Nico Nico Douga

Niko Niko Dōga (ニコニコ動画) és una pàgina web molt popular al Japó similar a YouTubeEls usuaris d'aquesta pàgina poden pujar i veure vídeos, així com compartir-los amb els seus amics. A diferència d'altres webs, els comentaris deixats per l'usuari apareixen directament sobre el vídeo, de manera intermitent, en el mateix segon en què són publicats. Altra de les seues característiques és l'alta qualitat de la imatge i el so, se'ns permet modificar aquests segons les preferències de cadascú.

Cada usuari pot crear una mylist, on pots emmagatzemar els vídeos que més t'agraden. No obstant això, per als usuaris normals aquesta opció té les seues limitacions ja que no més poden emmagatzemar cent vídeos en cada mylist (la pàgina permet crear fins a 25 mylist). D'altra banda, els usuaris premium, és a dir, aquells que paguen una certa quantitat de diners al mes, poden emmagatzemar fins a 500 vídeos.

També tenim l'oportunitat d'emetre en directe el nostre propi programa, sempre i quan tinguem un micròfon i un compte premium. Si no tenim aquest privilegi, podem optar per gaudir de les emissions en directe de la resta de usuaris. 

El gran avantatge d'aquesta web és la disponibilitat d'una versió traduïda a l'alemany i a l'espanyol, encara que la versió que ofereix la pàgina no té gairebé res a veure amb la versió oficial, ja que no té quasi prestacions. No obstant això, és molt útil a l'hora de registrar-te, ja que facilita i agilitza el procés. 


0 comentaris on "Nico Nico Douga"

 

カムパネルラ ★ Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez