dimecres, 18 de novembre del 2009

Keion~(・ω・)つ♪!

Publicat per Marina Iglesias~ a 15:30
Hai-Hai~ tadaimaa!ヽ(・ω・) (en valencià, la paraula "Tadaima" significa "he tornat").

Feia temps que volia publicar aquest article que sempre havia tingut com a esborrany, perquè mai l'havia acabar però hui he decidit continuar-lo i publicar-lo.

Deixant una mica de banda la música japonesa i coreana, hui parlaré de nou, com ja feia temps que no parlava, d'anime, que com quasi tot el món sap hui dia, es la representació en dibuixos animats d'una sèrie manga.

Així doncs, hui parlaré de un dels meus animes preferits, K-ON!, pronunciat com "keion".



Gènere: Slice of life, comèdia, música, institut
Estudi: Kyoto Animation
Cadena: TBS / BS-i

ARGUMENT

És una adaptació del manga K-ON!. Yui, la nostra protagonista acaba de començar el seu primer any de batxillerat en un nou institut i vol formar part d'algun club(típic als instituts japonesos) i disfrutar els seus últims anys a l'institut. Després d'uns dies d'incertesa, i després de ser convençuda per les noies del club, acaba decidint-se pel club de música "lleugera" Kei ongakubu o abreujat K-ON (que dóna títol a l'anime), ja que si no s'uneix, el club serà tancat.

Juntament amb la resta de membres del club formaran una banda de música, en el qual Yui serà una guitarrista inexperta que aconseguirà fer-se una experta en el maneig de la guitarra amb la pràctica, Mio farà el paper del baix, Ritsu estarà a càrrec de la bateria i finalment , Kotobuki, s'encarregarà del teclat. Juntes intentaran arribar a dalt.

Després d'uns capítols, s'unirà al Club Azusa Nakano, una jove però experta guitarrista que ajudarà a Yui a avançar amb la seua guitarra.


PERSONATGES PRINCIPALS:



·Yui Hirasawa (平沢 唯 ,Hirasawa Yui)



Yui, és la protagonista de K-ON! És una de les integrants del Club de Música "Lleugera", s'encarrega de tocar la guitarra elèctrica. No és molt bona en els estudis, es distreu fàcilment en època de parcials(exàmens finals de cada trimestre al Japó), encara que si s'ho proposa, pot arribar a unes notes sorprenents (sobretot gràcies a la seva companya Mio). Sol deixar les coses a mitges i és molt oblidadissa. Pel que fa al seu caràcter, té un caràcter alegre i rialler. El seu cognom està basat en el cognom d'un famós guitarrista japonès del grup P-Model, anomenat Susumu Hirasawa.

·Mio Akiyama (秋山 澪 ,Akiyama Mio)


Mio, és una xica bastant tímida i molt sensible a la que li agrada ajudar a les persones com sigui,i integrant del Club de Música "Lleugera". Toca amb la mà esquerra, un baix 3-Color Sunburst Fender Precision.
Originalment, pensava en unir-se al Club de literatura, però es va veure forçada a inscriure's al Club de Música Lleugera per la seva millor amiga de la infància, Ritsu. Les seves notes en l'escola són més que expectaculars. En el manga, és la vocalista principal del grup. El seu cognom està pres del contrabaixista i pianista de P-Model, Katsuhiko Akiyama.


·Ritsu Tainaka (田井中 律 ,Tainaka Ritsu)



Ritsu és la presidenta del Club de Música "Lleugera" degut al seu enèrgic caràcter i alhora s'encarrega de tocar la bateria. Té una personalitat molt impulsiva i alegre i sovint tendeix a oblidar-se de les activitats importants del Club. Diu que va escollir tocar la bateria perquè donava un aspecte interessant, però la veritat és que la va escollir perquè té problemes per tocar instruments que requereixen una ràpida digitalització. El seu cognom prové del bateria del grup P-Model, Sadatoshi Tainaka.

·Tsumugi Kotobuki (琴吹紬 ,Kotobuki Tsumugi)


Mugi-chan és una xica de família adinerada, amb un caràcter amigable i pacífic, que toca el piano al Club de Música "Lleugera". Toca el piano des que tenia quatre anys i ha guanyat en diverses ocasions diferents concursos musicals.Es la filla del president d'una gran companyia estesa per tot el país que es dedica a vendre instruments, d'aquí la seva afició. Sovint, sol portar dolços al Club. Al principi pensava unir-se al cor de l'institut, però després equivocar-se de sala i arribar fins al Club de Música "Lleugera" decideix unir-se a Ritsu i Mio per fundar el Club. El seu cognom ve del pianista del grup P-Model, Hikaru Kotobuki.

·Azusa Nakano (中野 梓 , Nakano Azusa)



Azusa és una estudiant nova que s'uneix al club, ella els diu que tan sols és una guitarrista principiant que ha aprés a tocar la guitarra des de quart grau i a més que l'agrada la música perquè els seus pares toquen en una banda de jazz. El seu instrument és una guitarra Fender Mustang. Sovint es troba desconcertada pels hàbits del club, com prendre el te, menjar pastissos o el cosplaying (disfresses), ja que ella pensava que no més anaven a practicar. Encara així s'acaba acostumant al caràcter de les integrants del club i a les estranyes costums.


PERSONATGES SECUNDARIS:

·Nodoka Manabe (真 锅 和, Manabe Nodoka)


Nodoka és la millos amiga de la infància de Yui, ara a l'institut és membre del consell estudiantil.En segon any a l'institut està a la mateixa classe que Mio, que agrairà això tremendament perquè no més la coneix a ella entre tota la gent de la classe. El seu cognom està basat en el guitarrista de la banda japonesa The Pillows, Yoshiaki Manabe.

·Sawako Yamanaka (山中 さわ子, Yamanaka Sawako)




Sawako és mestra i consellera del club d'instruments de vent de l'institut de Yui. A causa d'una situació en particular, es veurà forçada a ser l'assessor del club de música lleugera, on demostrarà una personalitat diferent de quan està en classes. És anomenada "Sawa-chan" per Ritsu i Yui. El nom i cognom de Sawako està basat en el vocalista i guitarrista de la banda japonesa The Pillows, Sawa Yamanaka.

·Ui Hirasawa (平 沢 忧, Hirasawa Ui)


Ui és la germana petita de Yui, que té una personalitat molt amable i madura al contrari de la seva germana gran. Ella s'encarrega de les tasques de la casa amb facilitat i té un talent extrem per la guitarra. Igual que Yui, el seu cognom està basat en Susumu Hirasawa.


OPENING I ENDING:






(Esta cançó la veritat es que m'agrada molt!)


ALGUNES CANÇONS DEL CLUB:

(Aquesta és una de les meues cançons preferides)








OPINIÓ PERSONLAL:
Encara que l'animació no sigua la mateixa que la de Suzumiya Haruhi no Yuutsu(encara que la diferència no és molt gran i del primer capítol a l'últim millora molt) i que l'argument sigui més simple que el de SHNY, no deixa de ser un anime molt entretingut, que et fa deixar anar moltes riallades. Els personatges recorden lleugerament a altres de Suzumiya o Lucky Star, com és el cas de Yui o Ritsu(quan parlem del dibuix), però totes tenen personalitats molt diferents i divertides(sobre tot Ritsu, el meu personatge preferit). Té una banda sonora molt bona, i el opening i ending, cantat per les dobladores de les quatre noies fantàstics.

Espere que vos agrade l'anime!

Bye-Bye ♪!

0 comentaris on "Keion~(・ω・)つ♪!"

 

カムパネルラ ★ Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez